Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 11g37kcal0.1g9.1g0g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 56g17kcal0.5g2.5g0.2g1.1g
Hapankaali 225g63kcal2.4g9.7g0.4g4.6g
Vesi, vesijohtovesi 112g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste112g28kcal1g5.4g0.3g3.3g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen112g156kcal21.4g0g7.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1332g719kcal51.6g56g29g19g
Valittu annoskoko666g359kcal25.8g28g14.5g9.5g
Annoskoko puolitettuna333g180kcal12.9g14g7.3g4.8g
Arvot/100g100g54kcal3.9g4.2g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62417