Porkkana-mustapekkasosekeitto

Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemijauhe tai -kuutio.

Lisää kuoritut, pilkotut kasvikset ja keitä kunnes ovat pehmeitä.

Mausta suolalla ja mahdollisesti yrteillä.

Soseuta ja sekoita mustapekka joukkoon kunnes juusto on sulanut.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 1110 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3000g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1500g420kcal9g89.2g3g37.5g
Peruna, vanha, kuorittu 900g685kcal16.9g139.5g1.8g9g
Sipuli 300g91kcal3.7g14.4g0.6g5.1g
Kesäkurpitsa zucchini 600g108kcal3.4g15g2.4g4.2g
Reformi kasvisliemivalmiste yrtti (1 kuutio 12g)60g139kcal11g7.9g7g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)300g1410kcal36g21.6g132g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13320g5706kcal160g575.2g293.6g111.6g
Valittu annoskoko6660g2853kcal80g287.6g146.8g55.8g
Annoskoko puolitettuna3330g1426kcal40g143.8g73.4g27.9g
Arvot/100g100g43kcal1.2g4.3g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147704