Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g1999g3139kcal435.9g0g142g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2999g2283kcal56.4g464.9g6g30g
Porkkana 600g196kcal3.7g33.3g1.2g15.3g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Purjosipuli 400g92kcal7.2g9.6g0.8g8.4g
Maustepippuri, annos 1g40g1.2kcal0g0g0.4g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 22g47kcal6.6g1.4g1.5g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13320g11839kcal1035.2g1076g306.2g128.2g
Valittu annoskoko6660g5920kcal517.6g538g153.1g64.1g
Annoskoko puolitettuna3330g2960kcal258.8g269g76.6g32.1g
Arvot/100g100g89kcal7.8g8.1g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120839