Mausteveikon Katkarapupiirakka

Kaulitse ruisperunataikina, laita vuokaan tavallisen piirakan tapaan.

Pistä katkaravut, ja sipuli päälle, ja sekoita ne keskenään.

Sekoita kananmuna, chilikastike, mausteet ja vesi, ja kaada päälle tasaisesti.

Pistä uuniin, ja paista miedolla lämmöllä.

Anna tasaantua hetki uunista ottamisen jälkeen ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g1801g6665kcal81.1g558.4g450.3g66.6g
Euroshopper kuorittuja katkarapuja1801g1405kcal302.6g0g18g0g
Kananmuna kuorineen punnittu919g1158kcal101g2.8g82.7g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g45g27kcal0.4g4.6g0.1g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1801g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g9g15kcal0.7g2.9g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g9g0.3kcal0g0g0.1g0g
Sipuli 248g75kcal3.1g11.9g0.5g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13320g18689kcal977.8g1161.2g1103.6g141.6g
Valittu annoskoko6660g9344kcal488.9g580.6g551.8g70.8g
Annoskoko puolitettuna3330g4672kcal244.5g290.3g275.9g35.4g
Arvot/100g100g140kcal7.3g8.7g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135674