Metsäsienikeitto 2 juustoa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppu ja pilkotut sienet voissa, mausta merisuolalla ja mustapippurilla.

Lisää kiehuvaan veteen sipuli-sienisilppu ja koskenlaskijajuusto (voi olla myös perinteinen tms maun mukaan) kun juusto on sulanut lisää ruokakerma.

Lopuksi voit halutessasi keitosta samettisempaa soseuttaa sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sieni rouskut, suolattu 1252g326kcal19.5g28.8g6.3g36.3g
Sipuli 100g30kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.7g0g
Vesi3005g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g1002g2504kcal190.3g0.3g220.3g0g
Ruokakerma aura sinihomejuusto (Valio), annos 100g1252g1377kcal28.8g38.8g125.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13320g9200kcal481g145.8g785.4g76g
Valittu annoskoko6660g4600kcal240.5g72.9g392.7g38g
Annoskoko puolitettuna3330g2300kcal120.3g36.5g196.4g19g
Arvot/100g100g69kcal3.6g1.1g5.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246891