Naudan suikalepata

1. Ruskista lihasuikaleet kuumalla pannulla, nosta syrjään odottamaan.

2. Kuori ja paloittele sipulit lohkoiksi.

Leikkaa paprikat suikaleiksi.

Ruskista sipulia ja paprikoita pannulla.

Leikkaa maustekurkut pieniksi paloiksi.

3. Laita lihasuikaleet kattilaan, kaada tomaattimurska päälle.

Kuumenna ja lisää fond du chef-kuutiot sekä sipulit.

Anna ruuan hautua kannen alla puolisen tuntia.

4. Mausta hunajalla ja mustapippurilla.

5. Lisää kattilaan paprika.

Anna kypsyä 15 min. Lisää lopuksi kurkut ja tomaatit.

Hauduta vielä kannen alla n. 10 min. Tarkista maku ja lisää halutessasi mausteita.

6. Tarjoa perunan, riisin tai pastan kanssa.

Vinkki! Tämän ruuan voi hyvin valmistaa edellisenä päivänä tai pakastaa.

Mitä pidempään ruoka saa hautua, sitä mehevämpää siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g1333g1800kcal293.3g0g66.7g0g
Sipuli (kuorittu)333g90kcal4.3g16g0.7g5.7g
Paprika, punainen767g197kcal6.9g35.3g3.1g15.3g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g2467g863kcal24.7g167.7g12.3g34.5g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g400g1560kcal8g10g168g0g
Knorr, fond du chef (Knorr), annos 28g280g336kcal7g16.8g25.2g4.2g
Hunaja 133g440kcal0.7g107.7g0g0g
Mustapippuri 13g37kcal1.5g5.1g0.4g3.5g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g100g16kcal0.7g3g0.1g2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen833g167kcal5g31.7g2.5g11.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13320g11013kcal704.2g786.6g558g153.8g
Valittu annoskoko6660g5507kcal352.1g393.3g279g76.9g
Annoskoko puolitettuna3330g2753kcal176.1g196.7g139.5g38.5g
Arvot/100g100g83kcal5.3g5.9g4.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281258