Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g5400g1296kcal64.8g183.6g10.8g113.4g
Voi, 1 tl, 5 g900g6570kcal9g9g720g0g
Hunaja 360g1189kcal1.8g290.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13320g18110kcal151.2g967g1461.6g226.8g
Valittu annoskoko6660g9055kcal75.6g483.5g730.8g113.4g
Annoskoko puolitettuna3330g4528kcal37.8g241.8g365.4g56.7g
Arvot/100g100g136kcal1.1g7.3g11g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357