Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 2338g1217kcal276.8g2.3g9.4g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 2338g996kcal8.9g95.9g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 1286g3910kcal112.5g712.5g24.4g178.8g
Sipuli (kuorittu)421g114kcal5.5g20.2g0.8g7.2g
Siirappi 281g846kcal0.3g207.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13328g14165kcal808g2077.6g69.2g372g
Valittu annoskoko6664g7082kcal404g1038.8g34.6g186g
Annoskoko puolitettuna3332g3541kcal202g519.4g17.3g93g
Arvot/100g100g106kcal6.1g15.6g0.5g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107385