Tilliliha ala Tuula

Mittaa vesi suunnilleen lihapalan kokoiseen kattilaan ja pane liha kattilan pohjalle.

Veden kiehussa kerää pinnalle noussut vaahto pois.

Lisää suola, kuoritut ja halkaistut sipulit, porkkanat ja selleri sekä laakerilehti, pippurit ja tillinvarret.

Keitä kannen alla miedolla lämmömmä pari tuntia.

Nosta kypsä liha pois ja siivilöi keitinliemi ja jäähdytä se. Sulata margariini kattilassa ja lisää siihen vehnäjauhot.

Kaada keitinliemi ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Mausta kastile sitruunamehulla, sokerilla, suolalla ja tillillä.

Lopuksi sekoita joukkoon kerma.

Kuutioi jäähtynyt liha kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan kulmapaisti (Hk), annos 200g3085g3702kcal647.9g0g123.4g0g
Lihaliemi, itse tehty (Itse tehty), annos 100g2244g1212kcal168.3g20.2g47.1g9g
Voi 140g1017kcal1.7g0.6g114g0g
Vehnäjauho puolikarkea 140g481kcal14.3g98.2g1.7g4.9g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)701g596kcal7g24.5g49.1g0g
Suola, annos 3g8.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 22g91kcal0g22.4g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton42g8.8kcal0.1g0.7g0g0g
Tilli, tuore 281g84kcal10.3g2.5g2.2g5.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13328g14384kcal1699.2g338.2g675g39.6g
Valittu annoskoko6664g7192kcal849.6g169.1g337.5g19.8g
Annoskoko puolitettuna3332g3596kcal424.8g84.6g168.8g9.9g
Arvot/100g100g108kcal12.7g2.5g5.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255450