Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3504g739kcal42g119.1g7g73.6g
Vesi1168g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 934g2126kcal177.5g0g158.8g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g234g26kcal1.9g3.7g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 350g971kcal7g10.5g98.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka350g287kcal11.9g66.6g3.5g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13328g8377kcal484.8g413.2g535.6g158.4g
Valittu annoskoko6664g4189kcal242.4g206.6g267.8g79.2g
Annoskoko puolitettuna3332g2094kcal121.2g103.3g133.9g39.6g
Arvot/100g100g63kcal3.6g3.1g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316051