Jauheliha-tomaattikeitto

Ruskista jauhelija kattilassa, lisää sipuli, valkosipuli, chili ja porkkana.

Sekoittele pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet (kasvisliemi, basilika, pippuri, soijakastike).

Anna hautua 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1121g1860kcal212.9g0g112g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)2241g560kcal22.4g123.3g0g31.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g336g94kcal2g20g0.7g8.4g
Sipuli 112g34kcal1.4g5.4g0.2g1.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g20g20kcal1.5g3.2g0.1g0.4g
Vesi2801g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 2.8g7.1kcal0.4g0.6g0.1g1.1g
Vehnäjauho, sunnuntai14g49kcal1.7g9.9g0.3g0.4g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g17g28kcal2.9g3.6g0.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13328g5305kcal490.4g332g227.2g87.4g
Valittu annoskoko6664g2653kcal245.2g166g113.6g43.7g
Annoskoko puolitettuna3332g1326kcal122.6g83g56.8g21.9g
Arvot/100g100g40kcal3.7g2.5g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325139