Täytetyt kesäkurpitsat

2 sipulia
3 valkosipulin kynttä
100g purjosipulia
400g Kariniemen Broilerin jauhelihaa
5 kesäkurpitsaa
1 pkt Philadelphia maustamaton tuorejuusto
100g Arla Kadett 5 % juustoa
1 rkl Becel juokseva
mustapippuria myllystä
vuorikristallisuolaa
paprikajauhetta
cajun maustetta
2 dl vettä

Pilko sipulit ja kuullota niitä pannulla
Lisää jauheliha, mausta paprikajauheella, rouhitulla mustapippurilla ja suolalla.

Koverra kurpitsat ja pilko sisällys suikaleiksi pannulle.

Kypsennä muutama minuutti
lisäten samalla desi-pari vettä.

Siirrä kulhoon ja sekoita tuorejuusto sekaan.

Laita kurpitsat puolikkaat pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte kurpitsan puolikkaisiin ja raasta kova juusto päälle.

Paista 200'C 30 min ja vielä 10 min 225'C

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)505g136kcal6.6g24.2g1g8.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g39g41kcal3.1g6.4g0.2g0.8g
Broilerin jauheliha (Kariniemi), annos 100g1122g1571kcal213.2g0g78.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 3786g683kcal21.2g94.7g15.1g26.5g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 50g561g617kcal64.5g28g26.4g2.8g
Juusto, Arla Kadett 5%281g533kcal95.4g4.2g14g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 39g285kcal0g0.1g32.2g0g
Paprikajauhe 17g54kcal2.5g3.1g2.2g6.3g
Mustapippuri 17g47kcal1.8g6.4g0.6g4.5g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 281g64kcal5.1g6.7g0.6g5.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13328g8063kcal826.8g347.6g341.6g110.8g
Valittu annoskoko6664g4031kcal413.4g173.8g170.8g55.4g
Annoskoko puolitettuna3332g2016kcal206.7g86.9g85.4g27.7g
Arvot/100g100g61kcal6.2g2.6g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370019