Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 561g1853kcal11.2g16.8g196.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton561g118kcal1.7g9g0g0.6g
Sipuli 281g85kcal3.5g13.5g0.6g4.8g
Valkosipuli 140g152kcal11.1g22.9g0.8g2.9g
Munakoiso 2245g502kcal11.2g69.6g4.5g56.1g
Oliiviöljy 70g620kcal0g0g70.1g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow2806g10101kcal336.7g2104.4g42.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13328g26861kcal750.8g4472.4g629g128.8g
Valittu annoskoko6664g13431kcal375.4g2236.2g314.5g64.4g
Annoskoko puolitettuna3332g6715kcal187.7g1118.1g157.3g32.2g
Arvot/100g100g202kcal5.6g33.6g4.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63368