Jauhelihamureke kikherneiden kera

Valmista korkeaan vuokaan pohjalle mausteseos: kananmuna, kermaviili, ketsuppia, soijaa, mausteita (sitruunapippuria, grillimaustetta, chiliä, suolaa).

Lisää mausteseokseen jauheliha ja sekoita.

Tiiviistä palloksi (tai vuoan muodon mukaan) ja laita vettä niin, että mureke lähes peittyy.

Laita uuniin 1.h/200c ja 2.h 180c.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Annkristin

Annkristin sanoi...

Mureke on proteenipitoinen ja vähärasvainen (vain jauhelihan rasva) sekä maukas, - laita rohkeasti mausteita! Myös yrttejä voi lisätä (persilja, timjam yms)

torstai 22.01.2009 klo 19:01

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4476g7431kcal850.5g0g447.6g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 560g359kcal17.9g27g19.6g0.1g
Kananmuna kuoreton 308g439kcal38.5g0.9g31.5g0g
Ketsuppi, Felix101g91kcal1g21.2g0.5g0g
Soijakastike 101g61kcal5.2g9.6g0.1g0g
Kikherne säilötty Bonduelle1119g1455kcal72.7g223.8g33.6g56g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13328g19669kcal1971.6g565g1065.8g112.2g
Valittu annoskoko6664g9835kcal985.8g282.5g532.9g56.1g
Annoskoko puolitettuna3332g4917kcal492.9g141.3g266.5g28.1g
Arvot/100g100g148kcal14.8g4.2g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99630