Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 282g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi5.6g16kcal0.5g0.4g1.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha113g187kcal21.4g0g11.3g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
KEITTOJUURES Apetit pakaste113g29kcal1g5.4g0.3g2.6g
Peruna, vanha, kuorittu 141g107kcal2.6g21.8g0.3g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1334g686kcal51.4g56.6g26.4g8.4g
Valittu annoskoko667g343kcal25.7g28.3g13.2g4.2g
Annoskoko puolitettuna334g172kcal12.9g14.2g6.6g2.1g
Arvot/100g100g51kcal3.9g4.2g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197355