Samettinen katkarapukeitto

Pilko sipuli ja valkosipuli ja kuullota kattilassa seesamöljyssä.

Lisää tomaattimurska ja anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia.

Kaada seos tehosekoittimeen ja surraa tasaiseksi.

Voit käyttää myös sauvasekoitinta.

Kaada seos takaisin kattilaan.

Lisää kerma ja katkaravut.

Mausta esim ripauksella cayannepippuria.

Kiehauta nopeasti, mutta varo etteivät katkaravut sitkisty.

Tarjoa esimerkiksi krutonkien kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesamöljy, kylmäpuristettu3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g251g58kcal3.5g8.5g1g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g6.3g15kcal0.2g1.6g0.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl125g426kcal2.5g3.8g43.8g0g
Katkarapu 225g154kcal32.6g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1335g1425kcal80.8g36.4g104.2g2g
Valittu annoskoko668g712kcal40.4g18.2g52.1g1g
Annoskoko puolitettuna334g356kcal20.2g9.1g26.1g0.5g
Arvot/100g100g107kcal6.1g2.7g7.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272528