Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli voissa tai öljyssä pannulla.

Mausta paprikajauheella.

Kuumenna vesi, lisää liemikuutiot, silputtu purjo, valkosipuli, pieniksi kuutioidut juurekset ja pippurit.

Lisää joukkoon myös ruskistetut lihat.

Anna kiehua hiljalleen n. 25 min. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.

Koristele persiljasilpulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 445 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman100g170kcal12g0g10g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 25g5.7kcal0.5g0.6g0.1g0.5g
Palsternakka 38g24kcal0.2g4.4g0.2g1.7g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g30g8.4kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Juuriselleri 34g11kcal0.4g1.6g0.1g1.1g
Peruna, keskikokoinen 60g50g30kcal0.8g6.5g0.1g0.5g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.5g1.7kcal0g0.1g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1335g509kcal28.6g31.4g21.4g9.6g
Valittu annoskoko667g255kcal14.3g15.7g10.7g4.8g
Annoskoko puolitettuna334g127kcal7.2g7.9g5.4g2.4g
Arvot/100g100g38kcal2.1g2.4g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386512