Matikkakeitto

Matikka kiehumaan pippurien ja suolan kanssa.

Matikka pois 15 min päästä ja perkaus.

Porkkanat liemeen ja loput kasvikset hetkeä myöhemmin.

Perattu matikka + mateen maksa viimeisenä.

Kerma ja tilli valmiin keiton sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 556 grammaa

Koopra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Made 931g634kcal146g0g4.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 3302g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 991g754kcal18.6g153.5g2g9.9g
Porkkana 450g147kcal2.8g25g0.9g11.5g
Purjosipuli 300g69kcal5.4g7.2g0.6g6.3g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g600g1021kcal21g33g90.1g0g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.5g0.3g2.4g
Tilli, tuore 75g23kcal2.8g0.7g0.6g1.6g
Ruokasuola jodioitu 14g0.4kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13344g5346kcal395.4g445.8g198.4g63.4g
Valittu annoskoko6672g2673kcal197.7g222.9g99.2g31.7g
Annoskoko puolitettuna3336g1337kcal98.9g111.5g49.6g15.9g
Arvot/100g100g40kcal3g3.3g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=344334