Kalkkunarisotto

Laita riisi kiehumaan.

Kypsennä paistinpannulla kalkkunasuikaleena.

Kypsennä kasvikset.

Kaikki sekaisin, mausta ja lisää aivan lopuksi persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Rezku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan rintafilee 1202g1486kcal308.1g0g26.4g0g
Vihannekset kypsä (Findus), annos 100g1202g421kcal12g54.1g6g42.1g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Vesi3607g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 108g65kcal5.6g10.3g0.1g0g
Persilja 24g6.6kcal0.3g0.3g0g1.9g
Riisi tumma 511g1783kcal35.8g367.9g11.8g20.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13344g7523kcal723.6g865.2g88.6g128.8g
Valittu annoskoko6672g3762kcal361.8g432.6g44.3g64.4g
Annoskoko puolitettuna3336g1881kcal180.9g216.3g22.2g32.2g
Arvot/100g100g56kcal5.4g6.5g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381147