Keltainen kanakeitto

1. Paista öljyssä sipuli, valkosipuli, inkivääri, currypasta ja kanat.

2. Kiehauta kasvikset (ei pakaste) puolikypsäksi kanaliemessä.

3. Lisää jatkuvasti sekoittaen suuruste (Ruokakerma ja 2-3 rkl jauhoja), johon sekoitettu kurkumaa.

4. Lisää sekaan kanat, maissi ja pavut.

4. Anna kiehua n. 10 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 100g122kcal21.3g0g4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 50g38kcal0.9g7.8g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.3g
Maissi, pirkka18g22kcal0.5g4.6g0.1g0.6g
Papu, ohut vihreä, pirkka25g6.8kcal0.5g1.1g0.1g0.6g
Lehtiselleri 10g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu2.5g2kcal0g0.4g0g0.1g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl10g7.5kcal0.4g0.8g0.3g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)2.5g3.6kcal0.1g0.2g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 325g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%38g60kcal1g1g5.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.3g0.1g0.3g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 6.3g55kcal0g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1336g730kcal52.6g51.2g34g7.8g
Valittu annoskoko668g365kcal26.3g25.6g17g3.9g
Annoskoko puolitettuna334g183kcal13.2g12.8g8.5g2g
Arvot/100g100g55kcal3.9g3.8g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153942