Kalkkunakeitto

Kuullota ensin pari minuuttia pilkottuja kasviksia ja punaista currytahnaa.

Lisää vesi ja 2 teelusikallista kasviliemijauhetta.

Keitä kasviksia n.10-15min tai niin kauan kuin kasvikset ovat pehmeitä.

Keittoajan puolessa välissä lisää kypsät kalkkuna filepalat.

Voit tarvittaessa lisätä suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Gunnell
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g73g21kcal0.4g4.4g0.1g1.8g
Kukkakaali 75g18kcal1.4g1.7g0.2g1.7g
Kalkkuna 75g147kcal23.6g0g5.8g0g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g9g3.3kcal0g0.8g0g0g
Juuriselleri 56g18kcal0.7g2.6g0.1g1.7g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g3.8g6.2kcal0.7g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1337g426kcal53.6g20.6g12.4g10.4g
Valittu annoskoko668g213kcal26.8g10.3g6.2g5.2g
Annoskoko puolitettuna334g107kcal13.4g5.2g3.1g2.6g
Arvot/100g100g32kcal4g1.5g0.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108309