Kermainen bulgurimaksa-risotto

Käsittele maksa ja pilko sopivan pieniksi paloiksi, ruskista pannulla kauniin väriseksi ja kypsäksi sekä mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lisää tilkka öljyä ja sulata siihen kasvisliemikuutio, lisää pilkotut ja sulat kasvikset sekaan.

Kun olet hetken näitä kuumentanut, lisää kerma ja mausta sopivaksi mm. suolalla ja pippurilla.

Käännä levy pienelle, lisää bulgurivehnä ja sekoita se kermaan niin, että kerma peittää ihan kaikki mitä pannulta löytyy ja laita kansi päälle, anna hautua n. 15-20 minuuttia välillä sekottaen tai kunnes bulguri on kypsää.

Nam!

Huom! Bulgurin voi vaihtaa myös riisiin tai tattarisuurimoihin!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 594 grammaa

Zigzag
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa naudan 150g197kcal27.6g8.7g5.6g0g
Rypsiöljy 7.6g67kcal0g0g7.6g0g
Parsakaali pakaste Rainbow150g30kcal4.5g3g0g3.8g
Kukkakaali, pakaste, Apetit150g26kcal2.4g3.3g0.3g2.9g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)150g128kcal1.5g5.3g10.5g0g
Bulgur-vehnä (Gogreen), annos 40g56g195kcal7.3g37.7g1.1g3.4g
Kasvisliemikuutio 4.1g13kcal0.4g0.6g1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1337g1310kcal87.4g117.2g52.2g20.4g
Valittu annoskoko668g655kcal43.7g58.6g26.1g10.2g
Annoskoko puolitettuna334g328kcal21.9g29.3g13.1g5.1g
Arvot/100g100g98kcal6.5g8.8g3.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135097