Jauhelihapasta

Paista jauheliha.

Soseuta rehut ja kaada jauhelihan sekaan.

Keitä pasta, ja sekoita kaikki ainekset keskenään ja pidä kattilaa hetki jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gallo kuitupasta / spagetti (60g)56g176kcal6.7g35.4g0.8g6.2g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 281g361kcal58.3g0g14.1g0g
Paprika punainen 56g17kcal0.5g2.5g0.2g1.1g
Sipuli 56g17kcal0.7g2.7g0.1g1g
Valkosipuli 5.9g6.4kcal0.5g1g0g0.1g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)28g45kcal2.2g1.1g3.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.6g4.4kcal0.1g0.1g0.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka5.6g4.6kcal0.2g1.1g0.1g0.1g
Chili paprika punainen2.8g1.1kcal0.1g0.3g0g0g
Arla Apetina Feta 3%17g19kcal3g0.3g0.5g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g11g32kcal5.6g3.8g0.1g0g
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Tomaatti 141g32kcal0.8g4.9g0.4g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1336g1530kcal157.4g106.4g52g21g
Valittu annoskoko668g765kcal78.7g53.2g26g10.5g
Annoskoko puolitettuna334g383kcal39.4g26.6g13g5.3g
Arvot/100g100g115kcal11.8g8g3.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197550