Hirvenpaisti porkkana-palsternakkapedillä

1) Kuori ja pilko sipuli ja juurekset.

2) Poista paistista kalvot ja sido tarvittaessa puuvillalangalla.

3) Kuullota sipuli ja juurekset pannulla oliiviöljyssä ja siirrä pataan.

4) Lisää pataan sinappi, hunaja, suolaa ja pippuria sekä vettä sen verran, että vihannekset juuri peittyvät.

5) Ruskista paisti oliiviöljyssä ja asettele juurepedille.

6) Tökkää paistolämpömittari paistiin ja laita uuniin 200 asteeseen.

7) Paista uunissa, kunnes sisälämpötila on 60-65 astetta (omasta mausta riippuen).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenpaisti 263g422kcal79.4g0g11.3g0g
Hunaja3.8g13kcal0g3.1g0g0g
Sinappi 3.8g4.9kcal0.2g0.5g0.2g0.1g
Oliiviöljy 19g166kcal0g0g18.8g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g113g32kcal0.7g6.7g0.2g2.8g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1.1g2.6kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1337g1341kcal163.8g32.2g61.4g9.6g
Valittu annoskoko668g671kcal81.9g16.1g30.7g4.8g
Annoskoko puolitettuna334g335kcal41g8.1g15.4g2.4g
Arvot/100g100g100kcal12.3g2.4g4.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408113