Porkkana-valkosipulikeitto

Kuullota porkkanapaloja ja valkosipulia hetki ruokaöljyssä.

Lisää vesi/kasvisliemi ja rosmariini.

Keitä kunnes porkkanat pehmeitä.

Soseuta ja lisää fraiche.

Mausteeksi voi laittaa mustapippuria.

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1337 grammaa

Enja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 250g82kcal1.6g13.9g0.5g6.4g
Valkosipuli 6.5g7kcal0.5g1.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Valio fraiche 5%100g90kcal4g7.6g5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3g7.8kcal0.3g0.3g0.6g0g
Ruokaöljy keskiarvo 9g80kcal0g0g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1337g532kcal12.8g45.8g30.2g13g
Valittu annoskoko669g266kcal6.4g22.9g15.1g6.5g
Annoskoko puolitettuna334g133kcal3.2g11.5g7.6g3.3g
Arvot/100g100g40kcal1g3.4g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157204