Lanttukalakeitto

Kuullota sipuli kattilassa.

Lisää muut ainekset, paitsi sei. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää sei ja keitä vielä muutama minuutti.

Mausta sitruunamehulla, valkopippurilla ja yrteillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Lilja14
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 88g31kcal4g1.7g0.3g2.2g
Lanttu 25g7.2kcal0.3g1.2g0.1g0.5g
Kasvisliemikuutio 10g29kcal0.9g1.3g2.3g0.2g
Sipuli (kuorittu)31g8.3kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Kesäkurpitsa zucchini 53g10kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Tomaattipyree, Pirkka13g11kcal0.4g2.5g0.1g0.1g
Valkosipuli 6.6g7.1kcal0.5g1.1g0g0.1g
Seiti pakaste 131g102kcal23g0g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 306g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 6.1g54kcal0g0g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1337g518kcal59.6g21.2g20.2g8g
Valittu annoskoko669g259kcal29.8g10.6g10.1g4g
Annoskoko puolitettuna334g129kcal14.9g5.3g5.1g2g
Arvot/100g100g39kcal4.5g1.6g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315160