Tonnikalapasta

1. Pilko porkkanat ja tomaatit.

Keitä porkkanat lähes kypsiksi.

2. Pilko sipult ja valkosipulinkynnet.

Kuullota ne pannulla.

3. Lisää joukkoon tomaattipyree, ruokakerma, tomaattimurska ja mausteet.

4. Lisää joukkoon tonnikala sekä porkkanat.

Hauduta ja lisää tarvittaessa tonnikalan öljyä.

5. Keitä erillään simpukkapasta kypsäksi.

6. Lisää tomaatit joukkoon ja annan niiden keittyä hetki.

7. Lisää pasta pastakastikkeen joukkoon tai tarjoa se erillään.

8. Annoksen voi kruunata parmesanjuusto raasteella sekä tuoreella basilikalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ritan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 132g250kcal35.7g0g11.8g0g
Sipuli (kuorittu)32g8.7kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g21g15kcal0.9g2.6g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)117g99kcal1.2g4.1g8.2g0g
Tomaattimurska, 1 prk117g31kcal0.7g6.2g0.2g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g59g16kcal0.4g3.5g0.1g1.5g
Kirsikkatomaatti, 50g29g5.8kcal0.2g1.1g0.1g0g
Basilika, tuore1.5g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g2.9g7.6kcal0.4g0.3g0.6g0g
Gnocchi simpukkamakaroni keittämätön (Rainbow), annos 100g146g512kcal16.1g108.2g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1337g1921kcal114g259.4g46g8.2g
Valittu annoskoko669g960kcal57g129.7g23g4.1g
Annoskoko puolitettuna334g480kcal28.5g64.9g11.5g2.1g
Arvot/100g100g144kcal8.5g19.4g3.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345357