Possupata

Ruskista pannulla sipuli ja lihat.

Siirrä toiseen astiaan.

Ruskista herkkusienet, lisää sekaan sipuli, lihat ja jauhot.

Sekoita.

Lisää sekaan kerma, tuorejuusto ja tarvittaessa vettä.

Hauduta 30min tai kunnes liha on kypsää.

Tarjoa riisin, perunan tai kasvisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 835 grammaa

Santtuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaansuikale, annos 620g1600g1600kcal320g35.2g176g0g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Herkkusieni1600g240kcal36.8g9.6g8g24g
Vehnäjauho puolikarkea 80g275kcal8.2g56g1g2.8g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)1600g960kcal16g72g64g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli800g1440kcal54.4g30.4g120g0g
Ruokaöljy keskiarvo 120g1060kcal0g0g119.9g0g
Suola, annos 3g80g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13360g11581kcal891.6g483.2g981g80.8g
Valittu annoskoko6680g5791kcal445.8g241.6g490.5g40.4g
Annoskoko puolitettuna3340g2895kcal222.9g120.8g245.3g20.2g
Arvot/100g100g87kcal6.7g3.6g7.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204522