Kanttarelli-jauheliharisotto

Keitä riisi, ohjeen mukaan.

Paista jauheliha, mausta kevyesti:
esim.

SantaMaria forrest blend, suola, pippuri ja SantaMaria chili explosion (hyvin vähän)

Kun jauheliha on paistettu ja maustettu, lisää pannulle sienet, paista kevyesti hetken aikaa ja tarkista maku, lisää mausteita jos tarvitsee.

Kun riisi on lähes kypsää, lisää joukkoon pakastevihannekset.

Anna hautua hetki.

Kun vihannekset ja riisi on kypsiä ja lämmenneitä, lisää sienet ja jauheliha.

Sekoita kevyesti jauheliha sekaisin riisin kanssa.

Lisää lautaselle esim.

raejuustoa ja nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Fester
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basmatiriisi, Rainbow (arvot keittämättömälle riisille)1336g4542kcal88.2g1042.1g8g9.4g
Pirkka kevyt nauta-sikajauheliha, 400g, 10%2672g4542kcal507.7g0g267.2g0g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g1670g1169kcal53.4g200.4g3.3g0g
Kantarelli eli keltavahvero1002g200kcal25.1g12g5g19g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13360g20908kcal1348.8g2509g567g56.8g
Valittu annoskoko6680g10454kcal674.4g1254.5g283.5g28.4g
Annoskoko puolitettuna3340g5227kcal337.2g627.3g141.8g14.2g
Arvot/100g100g157kcal10.1g18.8g4.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382136