Tomaattinen kalakeitto

Kuumenna vesi kiehuvaksi.

Lisää kalaliemikuutio.

Kuori ja kuutioi perunat.

Lisää perunat kalaliemeen kiehumaan.

Keitä 5 minuuttia.

Lisää keittojuurekset.

Anna kiehua 10 minuuttia.

Lisää jäiset kalakuutiot ja keitä hiljalleen 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, halkaistut kirsikkatomaatit, jäiset katkaravut, ruohosipuli, suola ja pippuri.

Kuumenna, mutta älä kiehuta etteivät katkaravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 557 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2399g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g84g109kcal3.8g18.5g2.1g1.7g
Peruna, keskikokoinen 60g1499g900kcal22.5g194.9g1.5g13.5g
Keittojuures, Pirkka600g150kcal6g27g1.8g0g
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g900g828kcal170.9g0g9g0g
Tomaattipyree, Pirkka210g172kcal7.1g39.9g2.1g2.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen375g75kcal2.2g14.2g1.1g5.2g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Pirkka isot katkaravut 180g540g356kcal81g0g3.8g0g
Ruohosipuli, tuore60g16kcal0.8g2.3g0.4g0.7g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13368g5228kcal589.2g595.8g43.8g48g
Valittu annoskoko6684g2614kcal294.6g297.9g21.9g24g
Annoskoko puolitettuna3342g1307kcal147.3g149g11g12g
Arvot/100g100g39kcal4.4g4.5g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323514