Porkkana-valkosipulikeitto

Kuullota porkkanapaloja ja valkosipulia hetki ruokaöljyssä.

Lisää vesi/kasvisliemi ja rosmariini.

Keitä kunnes porkkanat pehmeitä.

Soseuta ja lisää fraiche.

Mausteeksi voi laittaa mustapippuria.

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1337 grammaa

Enja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 2500g817kcal15.5g139g5g63.8g
Valkosipuli 65g70kcal5.1g10.6g0.4g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 3000g0kcal0g0g0g0g
Valio fraiche 5%1000g900kcal40g76g50g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow30g78kcal3g3g6g0.5g
Ruokaöljy keskiarvo 90g795kcal0g0g89.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13370g5322kcal127.2g457.2g302.6g131.4g
Valittu annoskoko6685g2661kcal63.6g228.6g151.3g65.7g
Annoskoko puolitettuna3343g1330kcal31.8g114.3g75.7g32.9g
Arvot/100g100g40kcal1g3.4g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157204