Eevaliin makarooniloota

Keitä makaroonit (5 dl kuivana) väljässä vedessä pussin ohjeen mukaan.

Paista jauheliha ruokalusikallisessa öljyä kypsäksi.

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja suola sekä muita mausteita (esim.

paprikajauhetta vajaa teelusikallinen ja mustapippuria vajaa puoli teelusikallista).

Voitele iso uunivuoka öljytilkalla ja kaada siihen makaroonit ja ajuheliha, sekoita ja lisää munamaito ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makarooni (Torino)1098g3843kcal175.7g702.7g28.5g65.9g
Paistijauheliha, snellman1597g2715kcal191.7g0g159.7g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2795g1274kcal83.8g134.2g41.9g0g
Kananmuna, keitetty 659g940kcal82.4g2g67.5g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 120g1059kcal0g0g119.8g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g399g1437kcal111.8g7.6g103.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13376g22537kcal1290.8g1693g1042.4g131.8g
Valittu annoskoko6688g11269kcal645.4g846.5g521.2g65.9g
Annoskoko puolitettuna3344g5634kcal322.7g423.3g260.6g33g
Arvot/100g100g169kcal9.7g12.7g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333334