Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)338g426kcal63.9g11.5g13.5g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g105g295kcal18.9g0.5g24.2g0g
Sipuli 113g34kcal1.4g5.4g0.2g1.9g
Kuohukerma (Ingman)94g320kcal2.1g2.9g32.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1338g2149kcal172.6g40.6g141.6g3.8g
Valittu annoskoko669g1075kcal86.3g20.3g70.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna335g537kcal43.2g10.2g35.4g1g
Arvot/100g100g161kcal12.9g3g10.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310895