Kesäkurpitsakeitto

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Kuullota sipulia pienessä määrässä öljyä (itse käytän öljysumutinta).

Lisää kesäkurpitsa ja sekoittele pari minuuttia.

Lisää joukkoon valkosipuli, fondi, tomaattimurska, mausteet ja puolisen litra vettä.

Sekoita ja hauduta puolisen tuntia.

Maista, mausta lisää tai lisää vettä.

Lisää makronit ja siskonmakkarapalloset.

Anna kiehua, kunnes pasta on kypsää (n. 6 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 131g24kcal0.7g3.3g0.5g0.9g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g5.6g9kcal0.5g1.7g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g188g66kcal1.9g12.2g0.9g0g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Basilika, kuivattu 0.4g1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Timjami 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.2g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g113g268kcal13.8g0g21.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 23g6.8kcal0.3g1.1g0g0.4g
Ruispasta runsaskuituinen (Torino), annos 40g15g50kcal1.8g9.7g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1338g873kcal39g61g46.2g6.4g
Valittu annoskoko669g437kcal19.5g30.5g23.1g3.2g
Annoskoko puolitettuna335g218kcal9.8g15.3g11.6g1.6g
Arvot/100g100g65kcal2.9g4.6g3.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=414876