Karppaajan pannari

Erottele valkuaiset ja keltuaiset.

Sekoita keskenään keltuainen, rahka ja psyllium ja suola.

Vatkaa hieman valkuaisia ja lisää joukkoon.

Paista voissa kauniin ruskeaksi molemminpuolin.

Annoksen voi halutessaan tarjoilla joko juustojen kanssa kuten valko tai sinihomejuston tai makeana marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g3080g5236kcal462g0g369.6g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 2800g1661kcal274.7g84g11.2g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g420g42kcal6.3g0g2.5g357g
Voi 392g2844kcal4.7g1.6g318.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13384g19565kcal1495.4g171.2g1404g714g
Valittu annoskoko6692g9782kcal747.7g85.6g702g357g
Annoskoko puolitettuna3346g4891kcal373.9g42.8g351g178.5g
Arvot/100g100g146kcal11.2g1.3g10.5g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268609