Linssikeitto

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä ja sirottele paprikapulveri sekaan.

Sekoittele.

Sipulin ei tarvitse ruskistua vaan saada vain hieman väriä.

Kuori perunat ja pilko pieniksi paloiksi.

Lisää kaikki ainekset ja keitä kannen alla n. 35min.

Lisää tarvittaessa suolaa sekä mustapippuria.

Tarjoile sopan kanssa leipää ja juustoa.

Sitruunasiivuista saat kivaa makua soppaan.

Lähde: Kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)525g142kcal6.8g25.2g1.1g8.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Oliiviöljy 95g836kcal0g0g94.5g0g
Paprikajauhe 7g23kcal1g1.3g0.9g2.6g
Linssi, punainen, Go Green1051g3414kcal252.1g514.8g10.5g126.1g
Vesi4377g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g98g118kcal2.5g5.9g8.8g1.5g
Peruna, keskikokoinen 60g420g252kcal6.3g54.6g0.4g3.8g
Tomaattipyree, Pirkka105g86kcal3.6g20g1.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13384g9770kcal546.8g1248.2g234.8g288.6g
Valittu annoskoko6692g4885kcal273.4g624.1g117.4g144.3g
Annoskoko puolitettuna3346g2443kcal136.7g312.1g58.7g72.2g
Arvot/100g100g73kcal4.1g9.3g1.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322442