Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 70g21kcal2.6g0.6g0.6g1.5g
Kalaliemikuutio 77g235kcal7.7g26.2g10.8g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 701g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 420g320kcal18.9g54.2g0.8g4.2g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit1752g2277kcal52.6g35g227.7g0g
Purjosipuli701g133kcal12.6g16.8g1.4g14.7g
Paprika punainen 911g267kcal8.6g41g3.6g17.3g
Tonnikala öljyssä 1962g3724kcal532.1g0g176.6g0g
Ruokaöljy keskiarvo 98g867kcal0g0g98g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13384g15687kcal1270.2g347.6g1039g77g
Valittu annoskoko6692g7843kcal635.1g173.8g519.5g38.5g
Annoskoko puolitettuna3346g3922kcal317.6g86.9g259.8g19.3g
Arvot/100g100g117kcal9.5g2.6g7.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62080