Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse724g5357kcal0g0g593.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1882g6458kcal191.8g1317.5g22.6g65.9g
Leivinjauhe 36g64kcal1.9g13.7g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 796g1136kcal99.5g2.4g81.6g0g
Vesi724g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1231g4995kcal0g1229.4g0g0g
Mustikka metsä- 1303g574kcal6.5g83.4g7.8g43g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13392g37166kcal599.4g5292.8g1411.2g218.2g
Valittu annoskoko6696g18583kcal299.7g2646.4g705.6g109.1g
Annoskoko puolitettuna3348g9292kcal149.9g1323.2g352.8g54.6g
Arvot/100g100g278kcal4.5g39.5g10.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172644