Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 599g2242kcal86.9g341.5g43.7g59.9g
Margariini 70%, keiju laktoositon 809g5007kcal0g0g566.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 584g2005kcal59.5g409g7g20.4g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 599g160kcal19.8g18.6g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g749g419kcal63.7g37.4g1.5g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g599g479kcal15.6g24g36g0g
Sokeri 509g2067kcal0g508.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 659g940kcal82.4g2g67.6g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 60g201kcal0g48.9g0g0.8g
Raparperi 1498g505kcal10.3g82.4g1.5g21g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13392g28155kcal679.6g2967.8g1447g204.4g
Valittu annoskoko6696g14078kcal339.8g1483.9g723.5g102.2g
Annoskoko puolitettuna3348g7039kcal169.9g742g361.8g51.1g
Arvot/100g100g210kcal5.1g22.2g10.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201475