Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g4524g2715kcal452.4g194.5g13.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu995g1254kcal109.5g3g89.6g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g1086g3366kcal184.6g586.4g31.5g141.2g
Leivinjauhe 91g159kcal4.7g34.2g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13392g14988kcal1502.4g1636.2g269.4g283.4g
Valittu annoskoko6696g7494kcal751.2g818.1g134.7g141.7g
Annoskoko puolitettuna3348g3747kcal375.6g409.1g67.4g70.9g
Arvot/100g100g112kcal11.2g12.2g2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382292