Maa-artisokka-vihannes keitto

80 g sipuli
100 g porkkana
100 g fenkoli
60 g sieniä
70 g lehtiselleri
10 g yrttejä, chiliä maun mukaa
kuullota em vihannekset öljyssä.

Lisää vesi liemikuutio ja ja vähän lihaliemitiivistettä.

Keitä 10-15 minuuttia.

Lisää keitetyt ja kuoritut maa-artisokat n 350 g soseutettuna, keitä vielä 10 min ja lopuksi lisää keitetty spagetti tai raakana maa-artisokkien kanssa

1,7 l vettä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Kauris65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 240g78kcal1.5g13.3g0.5g6.1g
Sipuli (kuorittu)192g52kcal2.5g9.2g0.4g3.3g
Fenkoli, annos 100g240g74kcal3g17.5g0.5g7.4g
Maa-artisokka 960g437kcal4.8g78.7g1.9g38.4g
Lehtiselleri 168g21kcal1.9g1.8g0.3g1.7g
Kanttarelli, tuore, annos 100g168g40kcal3g5g0.8g3.2g
Lihaliemikuutio Maggi2.4g6.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Oliiviöljy 48g424kcal0g0g48g0g
Vesi4079g0kcal0g0g0g0g
Spagetti, keitetty, suolaa 600g579kcal18.1g117.5g1.9g5.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13392g3427kcal70g486.4g109.8g132g
Valittu annoskoko6696g1713kcal35g243.2g54.9g66g
Annoskoko puolitettuna3348g857kcal17.5g121.6g27.5g33g
Arvot/100g100g26kcal0.5g3.6g0.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431404