Lihamureke puolukkainen

Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10min.

Sekoita silputtu sipuli ja öljy ja laita mikroon 1min.

Lisää korppujauho/kerma-seokseen sipulit ja muut aineet paitsi puolukat.

Sekoita seos tasaiseksi.

Lisää lopuksi puolukat, sekoita mutta vältä rikkomasta marjoja.

Kaada taikina uunipellille ja muotoile pötköksi.

Laita uuniin noin puoleksi tunniksi, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha33g55kcal6.3g0g3.3g0g
Sipuli (kuorittu)4.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Korppujauho 3.3g12kcal0.3g2.5g0g0.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)8.3g7.1kcal0.1g0.3g0.6g0g
Voileipäkinkku,snellman2g2kcal0.4g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 4.6g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Puolukka 10g3.9kcal0g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g191kcal15.6g7.4g10.6g1.2g
Valittu annoskoko67g96kcal7.8g3.7g5.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna34g48kcal3.9g1.9g2.7g0.3g
Arvot/100g100g143kcal11.7g5.5g7.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116514