Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 44g140kcal11.7g0g10.4g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]8.7g29kcal1g0g3.2g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia6.2g9kcal1.1g0g0.6g0g
Juusto, mozzarella 3.7g10kcal0.7g0g0.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g389kcal30g0.4g30.8g0g
Valittu annoskoko67g194kcal15g0.2g15.4g0g
Annoskoko puolitettuna33g97kcal7.5g0.1g7.7g0g
Arvot/100g100g291kcal22.5g0.3g23.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229588