Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%33g57kcal6.7g0g3.3g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)5.4g11kcal0.2g1.9g0.2g0g
Korppujauho 2.1g7.6kcal0.2g1.6g0g0.1g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g17g23kcal0.5g0.6g2g0g
Kananmuna kuoreton 4.6g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Puolukka 5g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g212kcal16.4g8.8g12g0.4g
Valittu annoskoko67g106kcal8.2g4.4g6g0.2g
Annoskoko puolitettuna34g53kcal4.1g2.2g3g0.1g
Arvot/100g100g158kcal12.2g6.6g9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310667