Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 44g7.9kcal0.2g1.1g0.2g0.3g
Paprika keltainen 5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli13g38kcal0.5g0.6g3.8g0g
Oliiviöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g127kcal1.4g4.4g11.6g1g
Valittu annoskoko67g64kcal0.7g2.2g5.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna34g32kcal0.4g1.1g2.9g0.3g
Arvot/100g100g95kcal1g3.3g8.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716