Punajuuri-jauhelihalaatikko

Keitä riisi suolavedessä noin 10 minuuttia.

Ruskista sipuli ja jauheliha ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Raasta punajuuret ja sekoita riisin kanssa ja laita voideltuun uunivuokaan.

Sekaan munamaito ja uuniin 200 astetta noin tunniksi.

Ruoka Pirkka 10/2010

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Satukaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, pirkka2.8g11kcal0.2g2.3g0g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 21g8.1kcal0.2g1.5g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha11g19kcal2.1g0g1.1g0g
Maito, Kevyt14g6.5kcal0.5g0.7g0.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)2.8g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Rypsiöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g103kcal6.6g9g4g1g
Valittu annoskoko67g52kcal3.3g4.5g2g0.5g
Annoskoko puolitettuna34g26kcal1.7g2.3g1g0.3g
Arvot/100g100g77kcal4.9g6.7g3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210339