Liha-makaronilaatikko

Pussillinen (750g) täysjyvämakaronia painoi keittämisen jälkeen 1660g.

Paistijauhelihan paino on raakapaino.

Koko makaronilaatikon painoa ei ole punnittu ennen/jälkeen paistamisen.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Paista jauheliha+sipuli kuutioituna ja mausta makusi mukaan.

Sekoita makaronit+jauheliha keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Sekoita munista ja maidosta muna-maitoseos ja lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää muna-maitoseos vuokaa makaroni-jauhelihaseoksen päälle ja paista n. 175 asteisessa uunissa hieman reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Murkku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g26g45kcal5.3g0g2.6g0g
Tumma täysjyvämakaroni, keitetty Kypsennetty (Torino), annos 100g21g34kcal1.7g6.4g0.2g0.6g
Kananmuna kuoreton 5.5g7.8kcal0.7g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 13g7.9kcal0.4g0.6g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g190kcal16.2g14.2g7.6g1.2g
Valittu annoskoko67g95kcal8.1g7.1g3.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna34g48kcal4.1g3.6g1.9g0.3g
Arvot/100g100g142kcal12.1g10.6g5.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211759