Katkarapu-halloumi salaatti

Viipaloi punasipuli renkaiksi.

Purista appelsiinin mehu ja lisää joukkoon hunaja, suola ja pippuri, anna punasipulin tekeytyä appelsiinimausteseoksessa muutama tunti.

Sekoita sweet chilikastike katkarapujen joukkoon.

Pilko halloumi ja paista pannulla ruskeaksi.

Lisää sipuli, katkaravut ja lämmin halloumi salaatti-kurkku pedille.

VALMISTA NAUTITTAVAKSI

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Xevis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 16g11kcal2.4g0g0.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Appelsiini, kuorittu 11g5.2kcal0.1g1g0g0.2g
Salaatti, jäävuori tuore22g2.2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Kurkku 7.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Halloumi-juusto light, 100g5.5g12kcal1.5g0.1g0.7g0g
Hunaja 0.8g2.5kcal0g0.6g0g0g
Sweet Chili Sauce, Thai Kitchen0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g72kcal8.4g5g1.8g1.2g
Valittu annoskoko67g36kcal4.2g2.5g0.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna34g18kcal2.1g1.3g0.5g0.3g
Arvot/100g100g54kcal6.2g3.7g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142029