Katalonialainen lihapata

1. Ruskista paisti joka puolelta 1rkl:ssa öljyä uuninkestävässä padassa.

Lisää sipuli ja valkosipuli.

Jatka paistamista 2 minuuttia ja ota pois liedeltä. 2. Lisää vesi+lihaliemikuutio , punaviini, rusinat ja oliivit.

Kypsennä uunissa 175 asteessa kannella peitettynä 2 tuntia.

3. Nosta kypsä paisti padasta ja kääri tiiviisti folioon.

4. Suurusta paistiliemi sekoittamalla ohratärkkelystä veteen.

Kaada suurus pataan samalla kevyesti sekoittaen.

Kuumenna liedellä kiehuvaksi ja hauduta pari minuuttia. 6. Viipaloi paisti ja asettele tarjoiluastiaan.

Lusikoi kastike paistiviipaleiden päälle ja koristele halutessasi timjaminoksilla.

Tarjoa esi. lämpimien lohkoperunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti33g36kcal7.2g0g1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1g8.7kcal0g0g1g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g7.3g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Punaviini 5.5g3.9kcal0g0g0g0g
Rusina 0.7g1.9kcal0g0.4g0g0.1g
Oliivi kivetön musta rainbow7.3g13kcal0g0.4g1.2g0g
Ohrakas ohratärkkelys1.1g4kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana135g142kcal14.6g4.2g6.6g0.4g
Valittu annoskoko67g71kcal7.3g2.1g3.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna34g36kcal3.7g1.1g1.7g0.1g
Arvot/100g100g106kcal10.8g3.1g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156355