Punainen Pekoni-Makkarapata

10:00 <@xl8r> simppeli resepti: 2 lenkkimakkaraa (vaikka hk sininen), paketti pekonia, yks
sipuli, puol litraa tomaattimehua, 1 paketti tomaattimurskaa, puol litraa vettä,
150 g spagettia
10:01 <@xl8r> pilkkoo ja paistaa pekonit ja maggarat, heittää sipulit sekaan, paistaa kunnes
sipuli pehmeetä
10:01 <@xl8r> tomaattimoskat ja vesi kattilaan kera lihaliemikuutio, tulille
10:01 <@xl8r> maggarat, pekonit, sipuli sekaan ja kun kiehuu, spagetit pätkittynä n. kolmeen
osaan
10:02 <@xl8r> keittää kunnes spagetti on kypsää, vähän pippuria, chiliä ja muita mausteita

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki (Pirkka (atria)), annos 270g15g37kcal1.2g1.2g3g0.1g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot4.1g12kcal0.6g0g1.1g0g
Tomaattimehu pirkka (Pirkka), annos 250g16g3.1kcal0.1g0.8g0g0.2g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)11g3.7kcal0.2g0.7g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Täysjyväspagetti (Pirkka), annos 75g3.8g13kcal0.5g2.6g0.1g0.3g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana134g140kcal5.2g11g8.6g1.6g
Valittu annoskoko67g70kcal2.6g5.5g4.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna34g35kcal1.3g2.8g2.2g0.4g
Arvot/100g100g104kcal3.9g8.2g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312702